شبكه رادیویی معارف در برنامه «فقه پویا» جایگاه و نقش شعار سال را لحاظ فقهی تبیین میكند.
به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، از منظر فقه حكومتی و موازین زمامداری اسلامی، شعار سال به نوعی همان بروز اراده و دغدغه جدی و محرَز ولی فقیه جامعالشرایط در عرصه امامت و اصلاح امور مسلمین است. از این حیث و با عنایت به مسئولیت همگان در تبعیت از حكم و فرمان زعیم مسلمین، می توان این اراده مجسم ولی امر مسلمین در قالب شعار سال را حكمی عام و فراگیر دانست كه جمیع شئون رفتاری مردم و مسئولین را تحت تاثیر قرار میدهد. از این رو چه بسا در مقام ارزش سنجی شعار سال با سایر احكام دین، بتوان برای آن جایگاه ویژهای به نسبت سایر فرامین عادی حاكم اسلامی درنظر گرفت، زیرا شعار سال اغلب ناظر بر كاستیها و نیازهای جدی و فعلی امت اسلامی است و از این حیث، احراز كننده تكلیف و واجبی حیاتی است كه ترك آن ضرر بالفعلی را بر جامعه اسلامی وارد میكند.
قابل ذكر است برنامه «فقه پویا» با محوریت شعار سال، ابعاد فقهی و حقوقی آن و موضوعات مرتبط با آن را مورد تحلیل و بررسی قرار داده كه میتوان به وظایف حاكمیت در امر سرمایه گذاری مثل دادن اطلاعات، الزامات حاكمیت و دولت برای مردمی سازی سرمایه گزاری و ... اشاره كرد.
گفتنی است این برنامه به تهیهكنندگی محمدجواد طوسی، اجرای مجید لاهیجانی امیری و با كارشناسی حجج اسلام سیدهادی عربی و مجید رضایی یكشنبه ها ساعت 14:50 مهمان خانه های شما میباشد.