رواق معرفت دوشنبه از ساعت 02:10 به مدت 30 دقیقه

رادیو معارف

رواق معرفت

آیا علم می‌تواند خالق را انكار كند؟

در سی‌امین قسمت از برنامه «رواق معرفت» با حضور حجت‌الاسلام حمیدرضا شاكری، به بررسی دیدگاه‌های علمی در حوزه كیهان‌شناسی و نسبت آن با مسئله الحاد پرداخته شد؛ جایی كه علم و ایمان در آستانه گفتگو قرار می‌گیرند.

1404/04/23
|
14:14

به گزارش روابط عمومی رادیو معارف، در سی‌امین قسمت از مجموعه برنامه‌های «رواق معرفت» كه از رادیو معارف پخش شد، حجت‌الاسلام حمیدرضا شاكری با محوریت نقد الحاد جدید به تحلیل نظریات كیهان‌شناختی پرداخت.
در این برنامه دیدگاه‌های ازلی‌انگار در حوزه فیزیك، از جمله نظریه «جهان ایستای نیوتن»، نظریه «حالت پایدار فرد هویل» و «مدل‌های چندجهانی طولی نامحدود» مورد بررسی قرار گرفت. استاد شاكری ضمن اشاره به مبانی علمی این نظریات، نشان داد كه چگونه برخی از ملحدان تلاش می‌كنند با استناد به آن‌ها وجود خدا را نفی كنند، در حالی كه خاستگاه بسیاری از این نظریه‌ها از سوی فیزیك‌دانان مؤمن و خداجو مانند نیوتن و ماكسول مطرح شده است.
گفتنی است در «رواق معرفت» تأكید شد كه نظریه‌های جدید كیهان‌شناسی، به‌ویژه یافته‌های مربوط به انبساط جهان، نه‌تنها منافاتی با ایمان به خالق ندارند بلكه در مواردی به تأیید آغازمندی جهان نیز اشاره دارند.
قابل ذكر است تهیه كنندگی این برنامه را علی برخورداری بر عهده دارد كه با اجرای ابوذر رجبی دوشنبه ساعت 04:30 و تكراتر همان روز ساعت15:30 مهمان خانه های شما می‌باشد



دسترسی سریع
رواق معرفت