خبر جهان اسلام هر روز از ساعت 20:00 به مدت 15 دقیقه

رادیو معارف

خبر جهان اسلام

دانشگاه جرج واشنگتن به ضدیت با فلسطینیان متهم شد

به گزارش پایگاه خبری میدل ایست آی، چندین دانشجوی فلسطینی شكایتی را علیه دانشگاه جورج واشنگتن تنظیم كرده و خواستار تحقیق در مورد آنچه كه محیط خصمانه نژادپرستی ضد فلسطینی خوانده‌اند شدند.

1401/11/30
|
23:04

دانشگاه جرج واشنگتن به ضدیت با فلسطینیان متهم شد
به گزارش پایگاه خبری میل ایست آی، چندین دانشجوی فلسطینی شكایتی را علیه دانشگاه جورج واشنگتن تنظیم كرده و خواستار تحقیق در مورد آنچه كه محیط خصمانه نژادپرستی ضد فلسطینی خوانده‌اند شدند.
بر اساس این شكایت كه به دفتر حقوق مدنی وزارت آموزش آمریكا ارسال شد، این دانشگاه در ارایه خدمات به دانشجویان فلسطینی كوتاهی كرده است.
از سوی دیگر این دانشجویان به اتهام آسیب‌رساندن به اموال دانشگاه در پی نصب تابلوهای همبستگی با فلسطینی‌ها در نزدیكی محوطه دانشگاه مورد بازجویی قرار گرفتند.
شكایت حقوقی این دانشجویان فلسطینی همچنین از وزارت آموزش آمریكا می‌خواهد از دانشگاه بخواهداطمینان حاصل كند كه دانشجویان فلسطینی دسترسی برابر به خدمات دانشگاه دارند و به تحقیقات تبعیض آمیز علیه فلسطینی‌ها پایان دهد.

دسترسی سریع
خبر جهان اسلام