رژیم صهیونیستی درحالی از حضور فلسطینی در جام جهانی2022 قطر جلوگیری كردند كه جوانان مسلمان طرح «فلسطین در موندیال» را در حمایت از ملت فلسطین به راه انداختند و هشتگ«# فلسطین- در – موندیال» را كلید زدند.
فلسطین- در- موندیال»طرح جوانان مسلمان برای حمایت از فلسطین در جام جهانی 2022 قطر
رژیم صهیونیستی درحالی از حضور فلسطینی در جام جهانی2022 قطر جلوگیری كردند كه جوانان مسلمان طرح «فلسطین در موندیال» را در حمایت از ملت فلسطین به راه انداختند و هشتگ«# فلسطین- در – موندیال» را كلید زدند.
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از المركز الفلسطینی للاعلام، فلسطین برای نخستین بار در تاریخ بدون داشتن تیم در جام جهانی و در غیاب تماشاچیان فلسطینی شركت می كنند، فلسطین با پرچمهای خود و آرمان خود كه توسط جوانان مسلمان روایت می شود، حضور خواهد داشت.
این جوانان مسئولیت رساندن وضعیت فلسطین و مردم آن را به جهانیان به دور از روایتهای صهیونیستی دارند.
باوجود اینكه رژیم صهیونیستی اجازه سفر به فلسطینی برای دیدن بازیهای جام جهانی قطر را نداد، اما می بینیم كه صداهایی در حمایت از فلسطین در ورزشگاه های قطری كه میزبان تیم های جام جهانی خواهند بود، شنیده می شود. همچنین طرح «فلسطین در موندیال» برای انتقال حقایق از طریق گروهی از جوانان به نام «سفیران فلسطین» راه اندازی شده است.
این ابتكار پیش از این در استادیوهای ورزشی مشاهده نشده بود. زیرا از ترس تحریمهای فیفا از در دست داشتن پرچم داخل ورزشگاه ها یا در جریان رویدادهای ورزشی مختلف به دلایل سیاسی جلوگیری می شد.
طرح «فلسطین در موندیال» پنج ایده است كه توسط هواداران عرب و باشگاههای شركت كننده در جام جهانی اجرا می شود. این ایدهها شامل بستن بازوبند«كاپیتانی» تیم های عربی شركت كننده در مسابقات با رنگهای پرچم فلسطین، برافراشتن پرچم فلسطین در داخل و اطراف استادیوم ها و بالای خودروها و منازل، تشویق فلسطین قبل از بازی ها و در جریان و بعد آن است.
همچنین فعالیتهای «سفیران فلسطین» در چارچوب این طرح قرار دارد. گروهی از مردم در طول روزهای جام جهانی در میان هوادارانی كه از سراسر جهان می آیند، درباره مسئله فلسطین سخن می گویند تا واقعیت آن را در ارتباط مستقیم به هواداران فوتبال بیان كنند.
برپاكنندگان این طرح در چارچوب پیشنهادات خود از مفسران مسابقات، مجریان برنامه و اینفلوئنسرها چه در تلویزیون و چه در شبكه های اجتماعی خواستند تا مسئله فلسطین تبیین كنند و درباره آن در خلال تفسیر مسابقات صحبت كنند.
دعوت برای تعامل در شبكه های مجازی از طریق هشتگهای مختلف از جمله «فلسطین در موندیال» از جمله این پیشنهادهاست تا مسئله فلسطین بیشتر مطرح شود و به ترند در شبكه های مجازی تبدیل شود.