رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس از برگزاری اردوهای راهیان نور در نیمه دوم سال جاری خبر داد و گفت : امیدواریم آمار زائران از 7 میلیون به 10 میلیون برسد.
سردار «كارگر» با اشاره به اینكه ساخت برخی از یادمانها را به سازمانهای مختلف از جمله سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و شهرداری تهران سپردهایم افزود: در مجموع 58 یادمان دفاع مقدس در كشور داریم كه این یادمانها، موزه طبیعی هشت سال جنگ تحمیلی رژیم بعث علیه ایران است
وی ایجاد پاتوق نویسندگان متعهد انقلابی، انتشار شش هزار 500 عنوان كتاب، رونمایی از 200 كتاب گویای دفاع مقدس، جمع اوری بیش از 13 میلیون سند مرتبط با جنگ و فعالیتهای چشمگیر مركز توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی و ماهوارهای را از جمله اقدامات صورت گرفته در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برشمرد.